Pâine cu banane și cireșe ananas

Pâine cu banane și cireșe ananas
Pâine cu banane și cireșe și ananas ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 396 de calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită ananas, făină auto-crescătoare, scorțișoară măcinată și unt. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quick Pineapple-Cherry Bread, Pineapple Banana Bread și Pineapple Banana Bread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți două tavi de 8 x 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Bateți zahărul alb, zahărul brun, untul și sosul de mere într-un castron folosind un mixer electric până devine ușor și pufos. Bateți ou și albușurile în amestec de zahăr; se amestecă bananele, extractul de vanilie și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)
BananeBanane
Bezele Miniaturale, CongelateBezele Miniaturale, Congelate
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
3
Se amestecă făina, alternând cu zara, în amestecul de zahăr până când aluatul este bine amestecat; se adauga ananas si cirese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
AnanasAnanas
CireșeCireșe
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
4
Turnați aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 55 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru Banana Bread. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista