Pâine Collard

Pâine Collard
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea Collard. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, fulgi de ardei, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pâine fără Gluten și fără făină cu verdeață, Umplutură de pâine cu languste, slănină și verdeață, și Cel Mai Bun Vreodată Collard Greens pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt pătrat de 11x7 inci sau 8 inci cu spray de gătit; pus deoparte. Într-un castron mare, așezați verdeața; se amestecă ardeiul gras și ceapa verde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle, laptele, făina și sarea condimentată. Se amestecă în amestecul verde collard. Se amestecă brânza și 1 linguriță de ardei roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Răspândiți amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți 11x7-inch descoperit aproximativ 25 de minute, pătrat de 8 inci descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ușor setat. Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele de Topping doar până se umezesc; se întinde uniform peste amestec în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți 11x7 inci cu 35 până la 40 de minute mai mult, pătrat de 8 inci cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până se rumenesc. Pentru un aperitiv, se răcește complet; tăiat în pătrate de 1 inch. Pentru un fel principal, se răcește 5 minute, se taie în 8 pătrate; se servește cald pe salată cu roșii feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista