Pâine Albă De Casă
Pâinea albă de casă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 172 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți drojdie, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați 1963 Pâine Albă De Casă, Pâine Albă Ușoară, De Casă, și Pâine Sandwich albă de casă și o vizită la făina regelui Arthur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în laptele cald într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 4 1/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață făinoasă.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală la atingere.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe o grătar.