Pui cu sos cremos de Jalapeno
Puiul cu sos cremos de Jalapeno este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sos Cremos De Jalape, Tacos De Pui Jalape Cremos Cu Aragaz Lent, și Pui Umplut Cu Jalapeno Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare. Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, rumeniți puiul în ulei pe ambele părți.
Adăugați ceapa, bulionul, jalapenos și chimenul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 5-7 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald.
Se amestecă crema de brânză și smântâna în amestecul de ceapă până se omogenizează. Se amestecă roșiile; se încălzește.
Se servește cu pui și orez.