Pur Și Simplu Piept De Pui La Grătar

Pur Și Simplu Piept De Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pur și simplu sânii de pui la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות,ă are 404 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de avocado cu căpșuni cu pui simplu la grătar, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, amestecați uleiul vegetal cu usturoiul zdrobit, folosind o furculiță pentru a ajuta la eliberarea aromei de usturoi în ulei. Condimentează amestecul de usturoi cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Lăsați să stea cel puțin 15 minute.
4
Între timp, pregătiți pieptul de pui. Clătiți și uscați bine puiul. Găsiți creasta de-a lungul părții laterale a pieptului de pui și trageți cu atenție oferta. Luați fiecare sân și lăsați ușor la o grosime uniformă. Nu lăsați prea subțire, pieptul nu va fi complet uniform. Dacă există un mic vârf triunghiular subțire, mergeți mai departe și tăiați și aruncați. Pregătiți ofertele prin tăierea oricăror margini zimțate. Sare și piperează liber puiul și lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
5
Preîncălziți grătarul la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Odată ce puiul s-a odihnit, periați liberal cu uleiul vegetal infuzat cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Așezați pieptul de pui pe grătarul fierbinte, cu porțiunea mai groasă orientată spre partea mai fierbinte a grătarului (de obicei partea din spate). Lăsați pieptul de pui să gătească netulburat până când se fac semne de cărbune, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul, păstrând partea groasă a puiului spre partea fierbinte a flăcării și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în pui citește 155 de grade F, aproximativ încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați ofertele de pui pe grătar și gătiți timp de 3 până la 4 minute în total, întorcându-se la jumătatea drumului. Lăsați puiul la grătar să se odihnească timp de 5 minute, acoperit, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Pui La GratarPui La Gratar
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Se servește cu roșii de ceapă prăjite și sos de scufundare de ceapă, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Așezați roșiile înjumătățite, ceapa și căței de usturoi pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Stropiți cu jumătate de ulei de măsline și presărați cimbru, sare și piper. Aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
13
Așezați roșiile tăiate în jos și gătiți timp de 2 ore întorcând roșiile după 1 oră. După a doua oră, scoateți foaia de copt și puneți deoparte usturoiul necojit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
14
Așezați restul de legume și sucurile de tigaie într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați o lingură sau două de apă în tigaie pentru a răzui orice bucată de aromă lipită pe foaia de copt și adăugați la robotul de bucătărie. Strângeți carnea moale a usturoiului prăjit în robotul de bucătărie și adăugați uleiul de măsline rămas. Se pulsează amestecul până se îngroașă sau se piurează până se omogenizează, în funcție de consistența dorită. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista