Puiul Toni ' s Teriyaki

Puiul Toni ' s Teriyaki
Rețeta Toni ' s Teriyaki Chicken ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 991 calorii, 86G de proteine, și 68G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sos de soia, sos teriyaki de usturoi prăjit kikkoman și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Salata de grădină a lui Toni, și Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista