Puiul rece al lui Fuchsia Dunlop cu un sos picant Sichuanese (Liang Ban Ji)

Puiul rece al lui Fuchsia Dunlop cu un sos picant Sichuanese (Liang Ban Ji) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 407 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți stoc de pui, semințe de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Chard elvețian gătit de două ori al lui Fuchsia Dunlop (Hui Gua Niu Pi Cai), Fidea zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian), și Salată rece de tăiței cu sos picant de Lime de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sau rupeți puiul cât mai uniform posibil în fâșii sau bucăți de mușcătură și așezați-le într-un castron adânc.
Tăiați ceapa de primăvară într-un unghi abrupt în felii subțiri.
Amestecați-le și sarea cu puiul.
Dacă folosiți semințe de susan, prăjiți-le ușor într-un wok uscat sau tigaie timp de câteva minute, până când sunt parfumate și încep să devină aurii, apoi răsturnați-le într-un vas mic.
Combinați toate ingredientele sosului într-un castron mic.
Când sunteți gata să mâncați, turnați sosul peste pui și amestecați bine cu bețișoare sau servere de salate. Aranjați pe un vas de servit și presărați semințe de susan, dacă doriți.