Puiul la cuptor cu usturoi al Liei Marie

Puiul la cuptor cu usturoi al Liei Marie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 122 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13922 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare condimentată, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea puiului lui Marie, Puiul fript al lui Marie, și Pui cu o oală: pui Normandia la Marie-Celine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la foaia de copt 375 din linia de copt cu folie de staniu si dati-i un strat bun de spray antiaderent.
Se amestecă firimiturile de pâine și sarea într-un castron sau farfurie puțin adâncă și se lasă deoparte.
Tăiați pieptul de pui în fâșii de filet (am scos 2-3 filete din fiecare sân), uscați-le.
Răspândiți usturoiul lui Lia Marie
Răspândiți pe ambele părți ale puiului.Coat pui prin apăsarea fiecare parte în pesmet, și locul pe foaie căptușite folie
Pulverizați partea superioară a puiului cu spray antiaderent (acest lucru îl ajută să se rumenească)
Coaceți în cuptorul 375 pentru 30 de minute, apoi întoarceți cuptorul la fiert și continuați să coaceți timp de 5-8 minute sau până când acoperirea devine maro deschis.Bucurați-vă!