Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan
Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă $7.98 pe portie. O porție conține 269 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, cireșe lb, rachetă și ceapă de primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mary Cadogan ' s tartiflette, Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă, și Diamond Jubilee pui.
Instrucțiuni
Rupeți puiul în bucăți de mușcătură (în acest moment puteți înfășura puiul într-un colet de folie și îl puteți păstra la frigider până la 2 zile). Piatră cireșele. Faceți acest lucru tăind cireșele în jumătate, folosind vârful unui cuțit mic ascuțit și ușurând pietrele (sau folosiți un stoner de cireșe dacă aveți unul).
Încălziți pasta de curry într-o tigaie mică, timp de 1 minut sau până când aromele încep să se elibereze. Se lasă să se răcească, apoi se răstoarnă pasta de curry, mierea, sucul de lămâie și fromage frais într-un robot de bucătărie sau blender, împreună cu un shake bun de sare și puțin piper negru proaspăt măcinat. Îndepărtați frunzele de mentă de pe tulpini și adăugați-le în blender. Amestecați până când pansamentul este destul de neted, dar cu pete de mentă, mai degrabă decât pur. Păstrați pansamentul la frigider într-un ulcior sau vas, acoperit cu folie alimentară sau un capac. Puteți păstra la frigider până la 2 zile.
Întindeți frunzele de salată sau năsturelul pe un platou, împrăștiați peste bucățile de pui, urmate de cireșe. Tăiați rădăcinile și la aproximativ 3 cm de vârfurile cepei de primăvară, apoi tăiați-le în felii diagonale lungi și împrăștiați-le peste pui. Acoperiți platoul cu folie alimentară și răciți până la 2 ore.
Chiar înainte de servire, stropiți pansamentul înainte și înapoi în linii subțiri peste pui, cireșe și frunze.
Se servește cu cartofi noi.