Pui și găluște de modă veche

Puiul și găluștele de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați făină, țelină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pui Și Găluște De Modă Veche, Pui și găluște de modă veche, și Găluște de pui și picături de modă veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare puneți bucățile de pui și adăugați bulionul de pui, ceapa, țelina și 2 lingurițe de sare. Puneți focul la foc mediu și fierbeți, parțial acoperit, 15 până la 20 de minute sau până când puiul este fraged.
Pentru a pregăti găluște: într-un bol mare de amestecare bateți împreună oul și laptele.
Adăugați făina, sarea rămasă și praful de copt și amestecați toate împreună.
Tăiați untul în amestecul de făină până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați 1 lingură de pătrunjel și amestecați. În 6 linguri mari, aruncați amestecul de găluște pe partea superioară a puiului care fierbe. Acoperiți oala și lăsați totul să fiarbă încă 10 minute.
Scoateți puiul și găluștele într-un castron mare de servire. Se acoperă și se lasă deoparte, păstrându-se cald. Se strecoară stocul rămas în oală, apăsând orice 'lichid vegetal'. Returnați stocul în oală.
Combinați apa cu făina rămasă, apoi amestecați în bulionul strecurat. Aduceți totul la fierbere, amestecând constant, pentru a se îngroșa. Întoarceți puiul și găluștele în oală, pieptănându-le ușor.
Se servește cu pătrunjelul rămas.