Pui și anghinare parmezan Heros

Pui și anghinare parmezan Heros
Pui și anghinare parmezan Heros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 736 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, anghinare marinate, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Parmezan Heros, Pui De Anghinare Și Parmezan Orzo, și Pui de anghinare și parmezan Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până la cald, dar nu fumați; apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se adaugă piureul de roșii, sarea și piperul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Aranjați jumătățile de jos ale pâinilor pe o foaie mare de copt și blaturi pe o altă foaie mare de copt, toate cu părțile tăiate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fiecare sus și jos. Împărțiți puiul între jumătățile de jos. Topiți fiecare sandviș (cu fața deschisă) cu 1/4 cană de sos de roșii, 1/4 din anghinare, 1/4 din mozzarella și presărați cu o parte din parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Coaceți sandvișurile cu fața deschisă în treimea inferioară a cuptorului până când brânza se topește, aproximativ 3 minute. Când brânza începe să se topească, puneți blaturile de pâini în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când marginile sunt aurii, 3 până la 4 minute (urmăriți blaturile îndeaproape; ard ușor). Puneți blaturi pe fund pentru a face sandvișuri, apoi feliați în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Nota bucătarilor: sosul de roșii poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista