Pui și anghinare parmezan Heros
Pui și anghinare parmezan Heros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 736 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, anghinare marinate, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Parmezan Heros, Pui De Anghinare Și Parmezan Orzo, și Pui de anghinare și parmezan Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea de 4 până la 5 litri la foc moderat până la cald, dar nu fumați; apoi gătiți ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se adaugă piureul de roșii, sarea și piperul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aranjați jumătățile de jos ale pâinilor pe o foaie mare de copt și blaturi pe o altă foaie mare de copt, toate cu părțile tăiate în sus.
Întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fiecare sus și jos. Împărțiți puiul între jumătățile de jos. Topiți fiecare sandviș (cu fața deschisă) cu 1/4 cană de sos de roșii, 1/4 din anghinare, 1/4 din mozzarella și presărați cu o parte din parmezan.
Coaceți sandvișurile cu fața deschisă în treimea inferioară a cuptorului până când brânza se topește, aproximativ 3 minute. Când brânza începe să se topească, puneți blaturile de pâini în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când marginile sunt aurii, 3 până la 4 minute (urmăriți blaturile îndeaproape; ard ușor). Puneți blaturi pe fund pentru a face sandvișuri, apoi feliați în bucăți de servire.
Nota bucătarilor: sosul de roșii poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.