Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim "crutoane"

Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită din Ierusalim
Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu anghinare prăjită "crutoane" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, crenguțe de cimbru, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Piure de anghinare și rădăcină de țelină la grătar, și Radacina de telina si cartofi pur Aproxoate.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente în mari greioală.
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Stropeștecu sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul lamediu și se fierbe cu capacul ușor întredeschispână când legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
4
Scurgere; reveniți la oală. Aruncați crenguțele de cimbruși frunza de dafin. Se amestecă la foc mediu să se usucelegume. Folosind masher de cartofi, mashlegume până la piure grosier. Mash in3 1/2 linguri unt. Se condimentează cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
CartofiCartofi
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se transferă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți șifier. Reîncălziți în cuptorul cu microunde înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați Jerusalemartichokes în cuburi de 1/2 inch.
8
Se pune în castron mediu; se adaugă ulei, se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Dot cu restul de 1 / 2lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați la foaia de coacere cu ramă; prăjiți până se înmoaie și se rumenesc,întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute.
10
Așezați rădăcina de țelină și piureul de cartoficastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați anghinare din Ierusalimși cimbru tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista