Carne De Vită Rapidă Bourguignonne
Quick Beef Bourguignonne este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,75 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de supă de ciuperci aurii campbell, ceapă perlată, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Carne De Vită Bourguignonne.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Condimentați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați friptura într-un castron și puneți-o deoparte.
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie și gătiți până când lichidul s-a evaporat.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, 5 până la 6 minute. Se amestecă supa și 1/4 cană de apă și se fierbe.
Adăugați friptura și sucurile din castron și fierbeți, 2 minute.Împărțiți în boluri individuale și presărați pătrunjelul, dacă utilizați.