Burgeri de curcan cu gust de sfeclă roșie

Burgeri de curcan cu gust de sfeclă roșie
Nevoie de o curs principal fără lactate? Burgerii de curcan cu gust de sfeclă roșie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 259 calorii. 247 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar integral, pâine integrală pitta, ceapă și ulei de măsline. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie, Burgeri de curcan cu gust de afine, și Burgeri de curcan cu gust de ceapă dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sfat curcan într-un castron cu cimbru. Se rade fin în coaja de la lămâie și se adaugă puțin condiment. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine ingredientele, apoi formați-le în 4 chiftele. Se răcește până se gătește. Poate fi înghețat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se amestecă sfecla roșie cu sucul din lămâie, ceapă, pătrunjel, ulei și muștar. Grătar, grătar sau grătar burgerii timp de aproximativ 6 minute pe fiecare parte și serviți cu gustul de sfeclă roșie, salată verde și pâine pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel

Burgerii de curcan pot fi asociați cu Malbec, Merlot și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista