Pui întreg la grătar cu ierburi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul întreg la grătar cu ierburi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pui de friteuză, usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Betty Crocker are 30 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Portocale Cu Ierburi, Porumb la grătar cu ierburi, și Cartofi La Grătar Cu Usturoi Și Ierburi.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția puiului, într-un castron mic. Frecați amestecul peste pielea de pui și puneți 2 linguri de amestec în cavitatea de pui. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Acoperiți și grătați puiul, pieptul în sus, peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz și 4 până la 6 inci de la foc mediu-mare 1 oră până la 1 oră 10 minute. Rotiți puiul cu o jumătate de tură o dată, până când termometrul citește 180 km și sucul de pui nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.