Pui în sos Mole

Pui în sos Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 60g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână sare, tortilla de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi migdalele albe, puteți urma acest fel principal cu Torturi De Pinecone ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Pui cu sos Mol, și Cina in seara asta: piept de pui în Ginger Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo).
Instrucțiuni
Tăiați puii în bucăți, rezervând sânii.
Așezați bucățile de pui, cu excepția sânilor, într-o cratiță adâncă la foc mediu; adăugați ceapa, usturoiul și bulionul de pui. Acoperiți tigaia și fierbeți 25 de minute.
Tăiați sânii în jumătăți și adăugați în cratiță; se fierbe până când pieptul de pui nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți puiul pe o tăietură.
Scoateți pielea și oasele din pui; tăiați carnea în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare cu plasă fină, rezervând lichidul și aruncând ceapa, usturoiul și grăsimea degresată. Dacă aveți mai puțin de 3 căni de lichid rezervat, adăugați apă pentru a face 3 căni. Dacă aveți mai mult de 3 căni, reveniți la tigaie și aduceți la fierbere; gătiți până când volumul de lichid se reduce la 3 căni.
Combinați pudra de chili, migdalele, banana, scorțișoara, sarea, bucățile de tortilla, semințele de susan și nucile de pin într-un blender. Amestecați la scăzut, adăugând încet lichidul rezervat într-un flux până când amestecul este neted.
Se toarnă amestecul și lichidul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați untul și ciocolata; gătiți și amestecați până când untul și ciocolata s-au topit. Amestecați bucățile de pui în sos; continuați să gătiți până când puiul este încălzit complet, 5 până la 10 minute.