Pui în sos Mole

Pui în sos Mole
Pui în sos Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 60g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână sare, tortilla de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi migdalele albe, puteți urma acest fel principal cu Torturi De Pinecone ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Pui cu sos Mol, și Cina in seara asta: piept de pui în Ginger Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo).

Instrucțiuni

1
Tăiați puii în bucăți, rezervând sânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
2
Așezați bucățile de pui, cu excepția sânilor, într-o cratiță adâncă la foc mediu; adăugați ceapa, usturoiul și bulionul de pui. Acoperiți tigaia și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați sânii în jumătăți și adăugați în cratiță; se fierbe până când pieptul de pui nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți puiul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Scoateți pielea și oasele din pui; tăiați carnea în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare cu plasă fină, rezervând lichidul și aruncând ceapa, usturoiul și grăsimea degresată. Dacă aveți mai puțin de 3 căni de lichid rezervat, adăugați apă pentru a face 3 căni. Dacă aveți mai mult de 3 căni, reveniți la tigaie și aduceți la fierbere; gătiți până când volumul de lichid se reduce la 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Combinați pudra de chili, migdalele, banana, scorțișoara, sarea, bucățile de tortilla, semințele de susan și nucile de pin într-un blender. Amestecați la scăzut, adăugând încet lichidul rezervat într-un flux până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul și lichidul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați untul și ciocolata; gătiți și amestecați până când untul și ciocolata s-au topit. Amestecați bucățile de pui în sos; continuați să gătiți până când puiul este încălzit complet, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista