Pui în sos de usturoi-migdale

Pui în sos de usturoi-migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de usturoi-migdale. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 363 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, pulpe de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos de usturoi-migdale, Pui la grătar cu sos de migdale și usturoi, și Pastan în sos de usturoi de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Adăugați migdale șise amestecă până se rumenesc, aproximativ 3 minute;se transferă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați 1/3 cupămigdale într-un blender sau robot de bucătărie.Puneți deoparte migdalele rămase pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cuburi de pâine și usturoi la feloală. Gatiti, amestecand frecvent, pana la paineeste maro auriu si crocant, 4-5 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați bulion, Sherry, 1/2 linguriță piper,șofran, dacă utilizați, și un vârf mare de sare; procespână aproape neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
SareSare
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas înaceeași oală la foc mediu-mare. Condimenteazăpui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați în oală și gătiți, reducând focul dacă este necesar pentru a preveni arderea, până când puiul este auriu pe toate părțile, aproximativ 12 minutetotal (acest pas este doar pentru a rumeni pielea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Adăugați ceapa în oală; gătiți, amestecând des,până când ceapa este caramelizată în jurul marginilor,aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați sos și topot de pui, împingând puiul în jos pentru a se scufunda.Aduceți sosul la foc mic, acoperiți și reducețicăldură la scăzut. Se fierbe până când puiul este doargătit, aproximativ 20 de minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
11
Împărțiți puiul și sosul printrebowls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
12
Garnisiți fiecare porție cu rezervămigdale și patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Per porție: 360 calorii, 20 g grăsimi, 2 g fibre
14
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista