Pui în sos de usturoi-migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de usturoi-migdale. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 363 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, pulpe de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui în sos de usturoi-migdale, Pui la grătar cu sos de migdale și usturoi, și Pastan în sos de usturoi de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare greapeste foc mediu.
Adăugați migdale șise amestecă până se rumenesc, aproximativ 3 minute;se transferă pe prosoape de hârtie.
Așezați 1/3 cupămigdale într-un blender sau robot de bucătărie.Puneți deoparte migdalele rămase pentru garnitură.
Adăugați cuburi de pâine și usturoi la feloală. Gatiti, amestecand frecvent, pana la paineeste maro auriu si crocant, 4-5 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați în blender.
Adăugați bulion, Sherry, 1/2 linguriță piper,șofran, dacă utilizați, și un vârf mare de sare; procespână aproape neted. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas înaceeași oală la foc mediu-mare. Condimenteazăpui cu sare și piper.
Adăugați în oală și gătiți, reducând focul dacă este necesar pentru a preveni arderea, până când puiul este auriu pe toate părțile, aproximativ 12 minutetotal (acest pas este doar pentru a rumeni pielea).
Transferați puiul pe o farfurie.
Adăugați ceapa în oală; gătiți, amestecând des,până când ceapa este caramelizată în jurul marginilor,aproximativ 6 minute.
Adăugați sos și topot de pui, împingând puiul în jos pentru a se scufunda.Aduceți sosul la foc mic, acoperiți și reducețicăldură la scăzut. Se fierbe până când puiul este doargătit, aproximativ 20 de minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Împărțiți puiul și sosul printrebowls.
Garnisiți fiecare porție cu rezervămigdale și patrunjel tocat.
Per porție: 360 calorii, 20 g grăsimi, 2 g fibre