Pui în sos de arahide
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, puiul în sos de arahide ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,01 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 22 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și cumpărați sos adobo din chipotles, carne de piept de pui, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pui cu sos de arahide, pui cu sos de arahide și pui în sos de arahide.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți o oală cu apă cu sare la fiert.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute.
Lasa sa se raceasca. Se curata si se adauga intr-un blender. Procesați roșiile, alunele, untul de arahide și sosul de adobo până la omogenizare. Asezonați cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Adăugați sosul într-o tigaie medie și adăugați puiul. Se amestecă timp de 3 minute la foc mediu până se încălzește.
Transferați pe un platou și stropiți cu semințe de susan și coriandru tocat.
Serviți cu tortilla calde sau orez alb.