Pui Umplut Cu Spanac-Feta
Rețeta de pui umplut cu spanac-Feta se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ulei de măsline, paste, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui umplut cu spanac și Feta, Pui Umplut Cu Spanac-Feta, și Pui umplut cu spanac și Feta.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime.
Combinați spanacul și 1/2 cană de brânză feta; lingura în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui. Îndoiți puiul peste umplutură și fixați-l cu scobitori.
Combinați făina, oregano, sare și piper; frecați peste pui.
Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe toate părțile. Aruncați scobitori.
Așezați puiul într-un 3-qt superficial uns. vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Se acoperă cu roșii și brânză feta rămasă.
Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 18-20 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și brânza se topește.
Serviți peste paste, dacă doriți.