Pui Umplut Cu Pâine

Pui Umplut Cu Pâine
Această rețetă face 40 de porții cu 50 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, brânză cremă philadelphia, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Umplut Cu Spanac, Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză, și Piept de pui pâine umplute cu spanac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul pe bucată de folie de plastic pe placa de tăiere; acoperiți cu a doua bucată de folie de plastic. Pui Pound cu sucitor la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Spălați portocala, apoi radeți coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Se amestecă 1 linguriță. din coaja de portocală cu cremă de brânză și slănină până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Răspândiți 1 Lingură. din amestecul de brânză cremă pe centrul fiecărui piept de pui; se rostogolește, plierea în ambele capete scurte ale fiecărui sân pentru a închide umplutura. Asigurați-vă cu scobitori. Înveliți cu pesmet; agitați ușor pentru a îndepărta excesul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pui; gatiti 10 min. pe fiecare parte sau maro auriu pe ambele părți și fierte prin (180F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați puiul pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Scoateți și aruncați scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Tăiați portocala în jumătate; stoarceți sucul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
10
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista