Pui Umplut Cu Pâine
Această rețetă face 40 de porții cu 50 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, brânză cremă philadelphia, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Umplut Cu Spanac, Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză, și Piept de pui pâine umplute cu spanac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul pe bucată de folie de plastic pe placa de tăiere; acoperiți cu a doua bucată de folie de plastic. Pui Pound cu sucitor la 1/2-inch grosime.
Spălați portocala, apoi radeți coaja.
Se amestecă 1 linguriță. din coaja de portocală cu cremă de brânză și slănină până se amestecă bine.
Răspândiți 1 Lingură. din amestecul de brânză cremă pe centrul fiecărui piept de pui; se rostogolește, plierea în ambele capete scurte ale fiecărui sân pentru a închide umplutura. Asigurați-vă cu scobitori. Înveliți cu pesmet; agitați ușor pentru a îndepărta excesul de firimituri.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 10 min. pe fiecare parte sau maro auriu pe ambele părți și fierte prin (180F).
Așezați puiul pe farfuria de servire.
Scoateți și aruncați scobitori.
Tăiați portocala în jumătate; stoarceți sucul peste pui.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.