Miere și brioșe prăjite cu fistic
Brioșele cu miere și fistic prăjite sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 203 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Miere Citrice Briose Cu Ulei De Măsline Cu Migdale Prăjite, Musli prăjiți cu fistic și ananas, și Miere prăjită alune ciocolată bucată Cupcakes cu miere Boozy Buttercream glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate la nivel cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 5 ingrediente (prin ienibahar) într-un castron mediu și amestecați bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați Zara, zahărul, uleiul de canola și ouăle; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Se amestecă 1/4 cană stafide aurii. Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Se presară uniform cu fistic.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigăi imediat; se răcește pe un suport de sârmă.
Stropiți mierea uniform peste vârfurile brioșelor.