Pui umplut cu lămâie, capere și ardei iute

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., pui umplut cu lămâie, capere și ardei iute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 103 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Încercați Rețetă De Pizza Cu Mozzarella, Hamsii, Ardei Iute, Capere Și Pătrunjel, Pui cu lămâie și capere, și Pui Cu Mascarpone, Capere Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați o fantă în partea laterală a fiecărui piept de pui, apoi folosiți degetul pentru a face un buzunar. Într-un castron mic, amestecați împreună ricotta, jumătate din coaja de lămâie, parmezan, capere, fulgi de ardei iute și niște condimente. Împingeți amestecul în buzunare, apoi fixați fiecare deschidere cu o scobitoare.
Puneți puiul într-un vas rezistent la cuptor, stropiți peste 1 lingură de ulei și condimentați.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când sunt fierte.
Între timp, faceți sosul.
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță, adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute până devine auriu.
Adăugați roșiile, condimentați și fierbeți încă 10 minute până se îngroașă. Lingurați pe 2 farfurii, acoperiți cu puiul și împrăștiați peste pătrunjel și coaja rămasă.
Serviți cu cartofi, dacă doriți.