Pui Teriyaki Prăjit La Cuptor
Reteta cuptor prăjit pui Teriyaki este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. Acest fel principal are 345 calorii, 46G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 633 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Hrănirea prietenilor: filet de porc Teriyaki prăjit la cuptor cu glazură de arțar-ghimbir, Pui Teriyaki cu Scallions prăjiți, și Pui la grătar prăjit la cuptor.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, la foc mic, combinați amidonul de porumb, apa rece, îndulcitorul granulat SPLENDA km, sosul de soia, oțetul, usturoiul, ghimbirul și piperul negru măcinat.
Lăsați să fiarbă, amestecând frecvent, până când sosul se îngroașă și face bule.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ungeți puiul cu sosul. Întoarceți bucățile și periați din nou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți bucățile și coaceți încă 30 de minute, până când nu mai sunt roz și sucurile se limpezesc.
Ungeți cu sos la fiecare 10 minute în timpul gătitului.