Pui Tandoori Fals

Pui Tandoori Fals
Rețeta de pui Tandoori fals ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 9 ore și 35 de minute. Pentru $2.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 580 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți Chile thailandeze, garam masala, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Take - Out, Fake-Out: pui și Broccoli, Take - Out, Fake - Out: Pui Dulce Și Acru, și Take - Out, Fake-Out: a luminat puiul Generalului Tso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele, cu excepția puiului, într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați până aproape complet neted, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă marinada într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Așezați puiul în pungă, stoarceți excesul de aer, sigilați punga și masați marinada peste tot puiul până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se pune la frigider într-un vas de copt și se marinează cel puțin 8 ore și până la 24 de ore, întorcând puiul cel puțin o dată, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți puiul din marinată, lăsând excesul să picure din exterior și din cavitate; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Așezați puiul pe foaia de copt.Prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară (dar fără a atinge osul) înregistrează 165 km f, aproximativ 1 oră. (Dacă pielea începe să se rumenească prea mult înainte ca carnea să fie gata, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista