Pui Tandoori Fals
Rețeta de pui Tandoori fals ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 9 ore și 35 de minute. Pentru $2.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 580 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți Chile thailandeze, garam masala, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Take - Out, Fake-Out: pui și Broccoli, Take - Out, Fake - Out: Pui Dulce Și Acru, și Take - Out, Fake-Out: a luminat puiul Generalului Tso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția puiului, într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați până aproape complet neted, aproximativ 10 secunde.
Se toarnă marinada într-o pungă mare resigilabilă.
Așezați puiul în pungă, stoarceți excesul de aer, sigilați punga și masați marinada peste tot puiul până când este bine acoperit.
Se pune la frigider într-un vas de copt și se marinează cel puțin 8 ore și până la 24 de ore, întorcând puiul cel puțin o dată, dacă este posibil.
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Scoateți puiul din marinată, lăsând excesul să picure din exterior și din cavitate; aruncați marinada.
Așezați puiul pe foaia de copt.Prăjiți până când sucurile se limpezesc și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară (dar fără a atinge osul) înregistrează 165 km f, aproximativ 1 oră. (Dacă pielea începe să se rumenească prea mult înainte ca carnea să fie gata, acoperiți ușor cu folie de aluminiu.)
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.