Pui smucit și Mini ardei grași umpluți
Puiul smucit și mini ardeii grași umpluți este un fără gluten garnitură. O porție conține 846 calorii, 52G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Ardei Grași Mexicani Umpluți, Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, și Ardei gras roșii umpluți cu pui Felicity.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. După preîncălzire, reduceți o parte la scăzută.
Combinați 1/4 cană de ceapă verde, 1/4 cană de șalotă, zahăr, 2 linguri de suc, ulei, ienibahar, usturoi și serrano într-un mini robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați jumătate din amestecul de ceapă și pui într-un castron mediu; aruncați bine.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare. Acoperiți și grătiți 5 minute pe fiecare parte. Mutați puiul la foc mic. Acoperiți și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Periați puiul cu amestecul de ceapă rămas.
Combinați ceapa verde rămasă, șalotele rămase, sucul rămas, brânza, coriandrul și smântâna. Înjumătățiți ardeii grași pe lungime; aruncați semințele. Împărțiți amestecul de brânză uniform între jumătățile de piper.
Așezați ardeii pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare. Grătiți 7 minute sau până când ardeii sunt ușor carbonizați.