Pui smucit la grătar cu Salsa de mango Cilantro

Pui smucit la grătar cu Salsa de mango Cilantro
Pui Jerk la gratar cu Mango Cilantro Salsa ar putea fi doar America Centrală rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 529 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, piper Scotch bonnet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui smucit la grătar cu Salsa de mango Cilantro, Creveți smuciți cu ceapă la grătar, Avocado și salsa de Mango, și Cotlet de porc Jamaican la grătar cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree toate ingredientele, cu excepția puiului, într-un robot de bucătărie până aproape neted. Pierceți puiul cu o furculiță pentru a face găuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Așezați puiul într-un vas mare de copt superficial și frecați marinada în pui. Acoperiți și refrigerați timp de 24 până la 48 de ore, în funcție de cât de intensă doriți să fie aroma. Preîncălziți grătarul. Grătați puiul pe fiecare parte timp de 5 până la 6 minute sau până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Ingrediente

0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș8pulpe de pui, piele pe, os înpulpe de pui, piele pe, os în8copane, piele pecopane, piele pe2(iarnă)frunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate2(iarnă)ghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras2(iarnă)frunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt4cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa verde tocataceapa verde tocata11 kilogram de dovlecel,ienibahar la solienibahar la sol0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1pinchPrindeți cuișoare de pământPrindeți cuișoare de pământ11 kilogram de dovlecel,1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr brun deschiszahăr brun deschis2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie3(iarnă)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită3mango coapte, decojite și tăiate cubulețemango coapte, decojite și tăiate cubulețe0(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt măcinatănucșoară proaspăt măcinată3(iarnă)suc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat3ceapă verde, tocată grosierceapă verde, tocată grosier2Scotch bonnet piper, tulpină și semințe îndepărtateScotch bonnet piper, tulpină și semințe îndepărtate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite1mareceapă galbenă, tocată grosierceapă galbenă, tocată grosier

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Caribbean. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri refrigerate, astfel încât să fie și mai răcoritoare.
Notele florale clasice duc la un Gew Oximtraminer curat și pur, care echilibrează aromele sale delicioase de fructe și condimente cu aciditate crocantă. Perfect cu mese picante.
Notele florale clasice duc la un Gew Oximtraminer curat și pur, care echilibrează aromele sale delicioase de fructe și condimente cu aciditate crocantă. Perfect cu mese picante.
Classic floral notes lead into a clean and pure Gewürztraminer that balances its luscious fruit and spice flavors with crisp acidity. Perfect with spicier meals.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista