Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sates de pui. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Dacă aveți la îndemână sare, coapse de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Indonezian Sat, Indoneziană Tofu Sat, și Indoneziană Tofu Sat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați puiul cu șalotă, usturoi, zahăr de palmier, piper, ulei, sos de pește, vin de orez și sare într-o pungă de plastic sigilabilă și întoarceți-o pentru a acoperi puiul, apoi strângeți punga pentru a elimina cât mai mult aer și sigilați. Marinați puiul, răcit, cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Zahăr De Palmier
Vin De Orez
Ceapă Eșalotă
Pui întreg
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Infilați fiecare fâșie de pui pe lungime pe o frigăruie, păstrând Fâșia cât mai dreaptă posibil. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Frigarui la grătar, întorcându-se o dată, până când puiul este gătit, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
1
* Dacă nu sunteți în stare să faceți grătar în aer liber, sat-urile pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (2 arzătoare), bine condimentată, la foc moderat.* Puiul poate fi filetat pe frigarui cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.