Pui prăjit în sos de prosciutto-smochine
Puiul prăjit în sos de prosciutto-smochine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 319 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de smochine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Vinete prăjite cu sos de zară, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când este ars.
Combinați conservele de smochine și ingredientele rămase.
Adăugați la pui. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 6 minute sau până când puiul este gata. Descoperiți și gătiți 1 minut la foc mediu-mare până când sosul este ușor îngroșat.