Pui prăjit cu usturoi din Orientul Mijlociu cu Harissa verde și pâine plată
Reteta Orientul Mijlociu usturoi pui prăjit cu Harissan verde și Flatbread ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 2 ore și 55 de minute. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 81g de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper chile, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pâine plată din Orientul Mijlociu cu vinete, sos Tahini și Za ' atar, Pui prăjit din Orientul Mijlociu cu cartofi – 5 puncte, și Pui cu crustă de ovăz cu conopidă verde sotată și orez din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Nota bucătarului: pentru a prăji usturoiul, tăiați treimea superioară a fiecărui cap de usturoi, stropiți cu EVOO și înfășurați în folie. Prăjiți într-un cuptor de 400 de grade F până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Strângeți usturoiul prăjit din piele și combinați cu untul înmuiat, EVOO, rozmarinul, chile și coaja de lămâie. Slăbiți pielea peste tot puiul, apoi frecați amestecul de usturoi pe carnea de sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Nonpareils Argintii
Gât De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Presărați pielea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Puneți puiul într-un vas de copt, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Presărați puiul cu două treimi din amestecul de condimente Za ' atar și prăjiți timp de 1 oră 15 minute. Ridicați temperatura cuptorului la 500 de grade F și prăjiți încă 15 minute pentru a croi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zaatar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați puiul să se odihnească până se răcește, apoi tăiați-l în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Între timp, încălziți o tavă sau o tigaie la grătar și grătați naanul până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Naan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Se unge cu unt topit și se taie pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
10
Împărțiți sferturile de pui între farfurii și presărați cu amestecul de condimente za ' atar rămas și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zaatar
Sferturi De Picior De Pui
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
11
Serviți cu naan și Harissa Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Naan
12
Combinați semințele de susan, sumac, cimbru, chimen, oregano, sare și piper. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de utilizare. Nota bucătarului: amestecul de condimente este excelent la pui, vită, miel, vinete și orice la grătar. Puteți face suplimentar și păstrați-l timp de săptămâni. Sumac este disponibil pe piețe mai mari și pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano
Sumac
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
13
Pureați cilantro, EVOO, chimen, ardei chile, usturoi, spanac și suc de lămâie într-un robot de bucătărie până când este destul de neted. Condimentează cu sare și piper. Refrigerați sau serviți imediat.