Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise

Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu umplutură de caise. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1040 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.47 pe portie. Un amestec de țelină, conserve de caise, pâine veche de o zi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Orice-friptură de caise & pecan umplutura, Friptură de porc cu caise și ceapă eșalotă umplutura, și Friptură de porc cu umplutură de caise-orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/3 cană de ulei de măsline, usturoiul, 1 lingură de maghiran, coaja de lămâie și sucul, boia de ardei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un mini robot de bucătărie și pulsați pentru a face o pastă. Slăbiți pielea de pui cu degetele. Frecați pasta sub și peste piele și în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Puneți puiul pe o foaie de copt cu margini și dați-l la frigider, neacoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa roșie, țelina și caisele uscate și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
3
Adăugați pâinea și pătrunjelul și gătiți, amestecând, până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4
Adăugați bulionul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. umpleți cavitatea de pui cu umplutura, legați picioarele împreună cu sfoară și puneți pieptul în sus pe un suport într-o tigaie; trageți aripile dedesubt. Prăjiți până când pielea începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să prăjiți până se rumenesc adânc, încă aproximativ 1 oră. (Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Bateți conservele și oțetul într-un castron mic; periați puiul și continuați să prăjiți până când pielea este crocantă și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură.
9
Garnisiți cu crengute de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
10
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista