Pui prăjit cu smochine, pătlagină și ceapă roșie

Friptura de pui cu smochine, pătlagină și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 403 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.68 pe portie. Dacă aveți oțet balsamic, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Friptură de pui și ceapă Tacos, și Paprika Friptură De Pui Cu Ceapa Dulce.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 475 grade F (245 grade C).
Așezați sferturile de pui într-o farfurie de caserolă de 9x13 inci. Aranjați ceapa, planta, smochinele și usturoiul în jurul sferturilor de pui și condimentați cu rozmarin, sare și piper.
Bateți uleiul de măsline și oțetul balsamic împreună într-un bol; se toarnă peste sferturi de pui.
Se toarnă apă în caserolă.
Așezați caserola în cuptorul preîncălzit; reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).