Pui prăjit cu legume rădăcinoase de iarnă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și garnitură primară? Puiul prăjit cu legume rădăcinoase de iarnă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 75 de fani. Este perfect pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suedez, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite, Crockpot Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Puneți țelina, suedezul, cartoful dulce, păstârnacul și usturoiul într-o formă mare de prăjire.
Se presară cu ulei de măsline și chimen și se condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele împreună, astfel încât să fie ușor acoperite cu ulei. Se da la cuptor spre varf si se prajeste 30 de minute.
Între timp, așezați câteva frunze de salvie pe fiecare piept de pui, apoi înfășurați fiecare cu o felie de prosciutto pentru a închide.
Luați tigaia din cuptor și întoarceți legumele. Acum puneți puiul deasupra. Prăjiți încă 30-35 de minute, până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Se servește cu broccoli aburit sau varză Savoy ușor gătită.