Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Adăugați puiul, cu pielea în jos. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti pana devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 1/2 linguri. Tigaie rece 2 minute; reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați roșiile și vinul. Creșteți căldura la mediu; aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite. Gatiti pana cand rosiile sunt fragede, amestecand ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie. Aduceți amestecul la fiert. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ultimele 4 ingrediente în sos în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 4 minute. Sos de lingură peste pui; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Add last 4 ingredients to sauce in skillet. Bring to boil over medium-high heat. Reduce heat; simmer until sauce thickens, about 4 minutes. Spoon sauce over chicken; serve.