Pui prins cu parmezan cu sos picant de roșii și cartofi copți de două ori cu cheddar și bacon
Reteta Pui prins cu parmezan cu sos picant de rosii si cartofi copti de doua ori cu cheddar si bacon se poate face in aproximativ 1 ora si 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 572 de calorii, 44 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 3,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Un amestec de pudră de chili, muștar Dijon, fâșii de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ măsline coapte Cheddar cu sos de parmezan, mușcături de conopidă la cuptor cu sos de cheddar și mușcături de conopidă la cuptor cu sos de cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți cartofii timp de 1 oră, până se înmoaie. Când se răcește suficient pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime, scoateți carnea, lăsând o coajă de 1/4 inch și transferați carnea într-un castron mare.
Adăugați slănină, smântână și Cheddar și amestecați până se omogenizează. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper negru. Turnați amestecul înapoi în coji și aruncați toate cojile rămase.
Stropiți cu puțin cheddar mărunțit. Aranjați cojile umplute pe o tavă de copt (sau puneți la frigider până când sunt gata de coacere).
Coaceți 20 de minute, până se rumenesc. Dacă doriți, acoperiți cu arpagic înainte de servire.
Pentru a face fâșii de pui, acoperiți puiul peste tot cu muștar de Dijon.
Puneți parmezanul într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de plastic, adăugați puiul și întoarceți (sau agitați punga) pentru a acoperi.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți 5 minute pe fiecare parte, până când este fiert.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sosul de roșii, sucul de lămâie, pudra de chili, sosul iute și piperul negru. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la fiert.
Serviți puiul cu sos și cartofi copți în lateral.