Pui picant cu salată de mango
Puiul picant cu salată de mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castraveți, ulei de măsline stropit, pâine caldă naan și iaurt natural. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată picantă de pui, mango și jalape, Salată picantă de pui, Avocado și Mango, și Salată picantă de pui cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
Încălziți o tavă sau o tigaie până când este fierbinte. Frecați puiul cu ulei, garam masala și un vârf bun de sare. Gatiti timp de 6 minute pe fiecare parte sau pana cand este usor carbonizat si fiert.
Curățați și feliați mango în pene subțiri. Înjumătățiți castravetele pe lungime și feliați gros într-un unghi. Tăiați subțire ceapa. Aruncați ingredientele salatei împreună cu coriandrul și îngrămădiți-le pe farfurii.
Amestecați smântâna sau iaurtul acru cu coaja și sucul de tei, condimentați și dollop lângă salată.
Tăiați puiul în jumătate sau în treimi în diagonală, aranjați lângă salată și serviți cu pâine naan.