Pui Pandan Thailandez

Pui Pandan Thailandez
Reteta Thai Pandan pui este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, zahăr, lemongrass și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui învelit în Pandan Thailandez (Gai ob bai toey), Cum să gătești: pui învelit în Pandan Thailandez (Gai ob bai toey), și Budincă de orez de nucă de cocos-Pandan de inspirație thailandeză cu Mango proaspăt pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista