Pui La Grătar Cu Miere
Puiul la grătar cu miere este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână broiler-friteuză, sos Worcestershire, catsup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Miere, Piept De Pui La Grătar Cu Miere, și Pui La Grătar Cu Miere În Stil Sudic.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 10 minute, întorcându-se frecvent.
Periați puiul cu amestec catsup. Grătiți încă 10 minute sau până când ați terminat, întorcând și ungând frecvent cu amestecul de catsup rămas.
Transferați pe un platou mare de servire.