Pui La Grătar Cu Miere

Pui La Grătar Cu Miere
Puiul la grătar cu miere este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână broiler-friteuză, sos Worcestershire, catsup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Miere, Piept De Pui La Grătar Cu Miere, și Pui La Grătar Cu Miere În Stil Sudic.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 10 minute, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Periați puiul cu amestec catsup. Grătiți încă 10 minute sau până când ați terminat, întorcând și ungând frecvent cu amestecul de catsup rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe un platou mare de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista