Pui la gratar cu Mango-Riesling marinata
Pui la gratar cu Mango-Riesling marinata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mango Riesling Glaze, Riesling Sangria cu Mango și nectarină, și Coapse de pui într-o marinată de Curry de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mango, usturoi, apă, suc de lămâie, ulei de măsline și Riesling într-un blender. Condimentează cu cimbru, oregano, coriandru și pudră de ceapă. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă 2/3 din marinată într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul de pui, sigilați și amestecați până când puiul este acoperit.
Se pune la frigider pentru a marina 5 până la 6 ore. Depozitați marinada rămasă într-un recipient sigilat.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Scoateți pieptul de pui din marinată, scuturați excesul și aruncați marinada rămasă. Puneți puiul la grătar până nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ungeți puiul cu marinata rezervată în ultimele 5 minute de gătit.