Pui la gratar cu Mango-Riesling marinata

Pui la gratar cu Mango-Riesling marinata
Pui la gratar cu Mango-Riesling marinata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mango Riesling Glaze, Riesling Sangria cu Mango și nectarină, și Coapse de pui într-o marinată de Curry de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți mango, usturoi, apă, suc de lămâie, ulei de măsline și Riesling într-un blender. Condimentează cu cimbru, oregano, coriandru și pudră de ceapă. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
RieslingRiesling
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă 2/3 din marinată într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați pieptul de pui, sigilați și amestecați până când puiul este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se pune la frigider pentru a marina 5 până la 6 ore. Depozitați marinada rămasă într-un recipient sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți pieptul de pui din marinată, scuturați excesul și aruncați marinada rămasă. Puneți puiul la grătar până nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Ungeți puiul cu marinata rezervată în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista