Pui "La Cuptor" Cu Lămâie

Pui
Lemony" la cuptor " de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 690 calorii, 50g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Dacă aveți garnituri: jumătăți suplimentare de lămâie și pătrunjel, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cod La Cuptor Cu Pătrunjel De Lămâie, Bețișoare De Pește Coapte Cu Lămâie, și Lemony Baked Basa-rapid și ușor.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul cu un prosop de hârtie; frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați jumătățile de lămâie în interiorul cavității puiului; legați capetele picioarelor împreună cu o sfoară și puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
3
Puneți puiul într-un aragaz lent oval de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Se presară cu condimente. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 4 1/2 ore sau până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista