Pui la coniac al lui JL
Puiul JL's Cognac este o rețetă fără gluten cu 1 porție. O porție conține 1304 de calorii , 34 g de proteine și 96 g de grăsimi . Pentru 6,4 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de usturoi, ciuperci, rozmarin și ciuperci. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ pui condimentat cu risotto, cremă de coniac cu ciuperci sălbatice și rampe prăjite în tigaie , file mignan cu sos de coniac și pui cu caju Crockpot .
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de pui în fâșii de 1 inch. Se condimentează cu pudră de usturoi, piper negru, rozmarin și sare condimentată. Într-o tigaie mică rumeniți fâșii de pui în ulei încins.
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte.
Adăugați ciupercile în tigaie și prăjiți timp de 3 până la 4 minute la foc mediu-înalt. Cand ciupercile par usor rumenite, adaugam smantana groasa si coniacul, AMESTIND CONSTANT pentru ca crema sa nu se coaguleze.
Reduceți sosul până când obțineți consistența dorită.
Adăugați fâșii de pui în tigaie, amestecând astfel încât să fie acoperite cu sos. Acoperiți și fierbeți timp de 3 până la 4 minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.