Pui Gradina Legume Penne

Pui Gradina Legume Penne
Penne de legume de grădină de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ardei gras, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Legume De Grădină, Tigaie de pui și legume de grădină, și Tigaie De Legume Și Pui De Grădină.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sucul de 1 lime, 1 linguriță de coajă de lime, 1 cățel de usturoi, zdrobit, 2 linguri de ulei de salată, 2 lingurițe de coriandru proaspăt, tocat și sare și piper după gust.Marinați pieptul de pui timp de două ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ulei De SalatăUlei De Salată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Așezați pieptul de pui într-o tigaie și gătiți la foc mediu-mare timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din tigaie, răciți și feliați.combinați puiul cu penne-ul gătit, ardeiul roșu, verde și galben, morcovul, mazărea și corn.In un castron separat, combinați 3 linguri de ulei de măsline, suc de o lămâie, 2 lingurițe de coriandru, 2 lingurițe de oțet de vin roșu și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei GalbenArdei Galben
Penne FiertePenne Fierte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă peste amestecul de penne și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
5
Se presară cu busuioc, parmezan și nuci de pin pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista