Pui Fript Bistro
Bistro friptură de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 674 calorii, 52G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Bistro Ușor, Pui De Anghinare Bistro, și Pui Cu Ierburi Bistro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Scoateți măruntaiele și gâtul de la pui; aruncați. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită și peste piept și betisoare. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe raftul unei tigaie pentru pui sau a unei tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Coaceți puiul la 375 timp de 40 de minute. Întoarceți cu grijă puiul (cu pieptul în sus).
Coaceți încă 40 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Așezați puiul pe o tăietură; lăsați să stea cu 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.