Pui Francese
Puiul Francese necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1525 calorii, 40g de proteine, și 140g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână jumătate de piept de pui, ou, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Pui Francese, Pui Francese, și Pui Francese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Făină piept de pui, apoi se înmoaie în ou, apoi în parmezan pentru a acoperi. Într-o tigaie mică, sotează puiul la foc mic, condimentând cu sare și piper după gust.
Când puiul este pe jumătate gata (după aproximativ 4 până la 5 minute), amestecați smântâna și ceapa verde. Se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc, se presară cu o mână de parmezan și se servește.