Pui Dulce Și Acru Cu Rețetă De Orez Brun

Pui Dulce Și Acru Cu Rețetă De Orez Brun
Rețeta de pui dulce și acru cu Rețetă de orez brun ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 35 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1563 calorii, 45g de proteine, și 128g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,63 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă de la kitchendaily.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, usturoi, orez brun instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Dulce Și Acru Cu Orez Brun, Caserola Faux De Orez Brun Dulce Și Acru Și Naut, și Rețetă De Pui Dulce Și Acru.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista