Pui dulce și acru

Pui dulce și acru
Reteta de pui dulce si acru este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest curs principal are 239 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet de vin de orez, amidon de porumb, arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Pui Dulce Și Acru, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună mierea, sosul de chili-usturoi, oțetul, sosul de soia, sucul de portocale și amidonul de porumb; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, înveliți puiul cu 2 lingurițe ulei și încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentează puiul după gust cu sare și piper și gătește, întorcând ocazional cu o lingură de lemn, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul parțial gătit pe o farfurie. Rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; adăugați ardeii, albii de scallion și mazărea de zăpadă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute. Amestecați puiul rezervat; bateți din nou sosul și adăugați-l în tigaie. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și puiul este fraged, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se servește peste orez și se presară cu verdele de scallion și arahide, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista