Pui de țară și biscuiți
Țara de pui și biscuiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Țară Și Biscuiți, Biscuiți De Țară Și Șuncă, și Biscuiți Cu Șuncă De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Încălziți puiul, ceapa, țelina, legumele amestecate și bulionul de pui până la fierbere în cuptorul olandez de 5 litri. Se amestecă amidonul de porumb în apă rece până se dizolvă; se amestecă în amestecul de pui.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul.
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Se amestecă amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale. Aruncați cu 30 de lingurițe pe amestecul de pui.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.