Pui De Vară Zesty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de vară Zesty. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 654 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 123 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați Apă, Piele, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Zesty BBQ Sandwich-uri de pui – o masă de vară Buget-Friendly, Salată De Vară Zesty, și Salată De Vară Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sosul de soia, sucul de lămâie, uleiul de floarea soarelui, ardeiul jalapeno, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, zahărul brun și coaja de tei împreună într-un bol până când zahărul se dizolvă.
Puneți puiul într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinada deasupra.
Se amestecă pentru a acoperi puiul, apoi se sigilează punga și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Încălziți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul.
Așezați în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se prăjește, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul și continuați să gătiți pe cealaltă parte până când nu mai este roz în centru. După ce ați terminat, scoateți puiul și păstrați-l cald.
Turnați marinata rămasă într-o tigaie. Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă în sos până se îngroașă și se limpezește. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute.