Pui De Tarhon

Pui De Tarhon
Puiul de tarhon este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 296 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica scallions grăsime, piept de pui, vermut, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, Pui De Tarhon, și Pui De Tarhon.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de usturoi într-o tigaie sau cuptor olandez care are capac și în care pieptul de pui se va potrivi destul de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați scallions, amestecați, apoi presărați tarhonul liofilizat, amestecați din nou și gătiți-le în uleiul de usturoi timp de un minut, amestecând ceva mai mult pe măsură ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Puneți fileurile de pui în tigaie, cu partea curbată în jos și gătiți timp de 5 minute, urmărind că scallionii nu ard. Dacă par că încep, răzuiește-le din tigaie și lasă-le să stea pe bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Dezosat Fără PielePiept De Pui Dezosat Fără Piele
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întoarceți sânii și adăugați vermutul (sau vinul alb).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
VermutVermut
5
Lăsați vermutul să se baloneze, apoi adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
SareSare
6
Puneți capacul, reduceți focul și lăsați-l să fiarbă ușor timp de 10 minute. Verificați dacă puiul este gătit făcând o tăietură mică în partea cea mai groasă și asigurându - vă că sucurile sunt limpezi-dacă nu, fierbeți câteva minute mai mult și verificați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Scoateți pieptul de pui pe farfurii încălzite. Aduceți lichidul rămas la fierbere, adăugați smântâna și amestecați bine, apoi presărați tarhonul proaspăt, amestecați din nou și dați o măcinare bună de piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
Piper AlbPiper Alb
CremăCremă
8
Se toarnă sosul peste pieptul de pui și se dă o împrăștiere finală de tarhon pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
TarhonTarhon
SosSos
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista