Pui De Tarhon
Puiul de tarhon este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 296 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 136 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica scallions grăsime, piept de pui, vermut, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, Pui De Tarhon, și Pui De Tarhon.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de usturoi într-o tigaie sau cuptor olandez care are capac și în care pieptul de pui se va potrivi destul de bine.
Adăugați scallions, amestecați, apoi presărați tarhonul liofilizat, amestecați din nou și gătiți-le în uleiul de usturoi timp de un minut, amestecând ceva mai mult pe măsură ce gătesc.
Puneți fileurile de pui în tigaie, cu partea curbată în jos și gătiți timp de 5 minute, urmărind că scallionii nu ard. Dacă par că încep, răzuiește-le din tigaie și lasă-le să stea pe bucățile de pui.
Întoarceți sânii și adăugați vermutul (sau vinul alb).
Lăsați vermutul să se baloneze, apoi adăugați sarea.
Puneți capacul, reduceți focul și lăsați-l să fiarbă ușor timp de 10 minute. Verificați dacă puiul este gătit făcând o tăietură mică în partea cea mai groasă și asigurându - vă că sucurile sunt limpezi-dacă nu, fierbeți câteva minute mai mult și verificați din nou.
Scoateți pieptul de pui pe farfurii încălzite. Aduceți lichidul rămas la fierbere, adăugați smântâna și amestecați bine, apoi presărați tarhonul proaspăt, amestecați din nou și dați o măcinare bună de piper alb.
Se toarnă sosul peste pieptul de pui și se dă o împrăștiere finală de tarhon pentru a servi.