Pui De Rozmarin Portocaliu
Puiul de rozmarin portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 229 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 111 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, rozmarin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui Portocaliu-Rozmarin, Pui Rozmarin-Portocaliu, și Pui De Rozmarin Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, uleiul de măsline, arpagicul, rozmarinul, sarea și piperul.
Așezați puiul în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute; pus deoparte.
Aranjați puiul pe o foaie de copt. Se fierbe 30 de minute în cuptorul preîncălzit, la 6 până la 8 inci de la căldură. Întoarceți și periați frecvent cu amestecul de marinată rămas, până când nu mai este roz și sucurile curg limpede.