Pui de pui cu pâine de porumb
Pui smucitură cu pâine de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1334 calorii, 90g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, piper cayenne, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amestecul de brioșă de porumb ai putea urma acest curs principal cu Churros De Brioșă De Porumb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui de pui cu pâine de porumb, Nemernic-porumb la gratar pe știulete, și Fript Jerk somon cu casă nemernic condimente și o reflecție asupra oferindu -.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. feliați subțire vârfurile verde închis de 4 scallions; deoparte.
Așezați scallions rămase într-o prăjire pan.In un castron mic, combinați boia de ardei, praful de usturoi, ienibahar, nucșoară, cayenne, sare, piper negru, ulei, suc de lămâie și melasă.
Întindeți amestecul de condimente peste și sub pielea de pui.
Așezați puiul deasupra scallionilor. Prăjiți până când puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.Între timp, pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă jalapeno și scallions felii rezervate și racla aluat într-o tigaie unsa de 8 inch pătrat.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 15 până la 20 de minute.
Serviți puiul cu scallions prăjite, pâine de porumb și pene de var, dacă doriți. Sfat: pentru o aromă mai intensă, frecați amestecul de condimente peste pui, apoi refrigerați cel puțin 8 ore înainte de prăjire.